Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Figueres - Serveis de les Entitats

 

Cercador

Serveis de les Entitats

Servei_d'Acollida
Tot l'any
Servei d'Acollida
Servei d'atenció directa a les necessitats de les persones
És un espai per atendre a les persones que s'adrecen a Càritas Interparroquial de Figueres i sol.liciten ajuda de qualsevol tipus. El seu principal objectiu és atendre aquestes persones, a través de l'escolta, la contenció emocional, la valoració de la situació, l'orientació professional, l'acompanyament i la derivació als Serveis Socials Públics i/o d'altres Serveis de Càritas; per tal d'ajudar-los a enfrontar la situació en la qual es troben.

Des del Servei d’Acollida, s’ofereixen ajudes puntuals, quan així ho valora la tècnica, per cobrir necessitats bàsiques com l’alimentació, el vestir, la recerca laboral, la formació, entre altres; tot fent un acompanyament i un Pla de treball educatiu, per tal de potenciar l’ autonomia de la persona i la implicació d’aquesta en el seu procés de millora i canvi.

Aquest any hem atès a: 315 famílies (413 entrevistes), sense comptar amb les famílies d’acollida per aliments que es deriven directament dels Serveis Socials al CDA – Centre de Distribució d’Aliments -

315 famílies

 Iniciativa promoguda pel departament d’Acció Cívica de l’Ajuntament de Figueres Ajuntament de Figueres
ClicPortal