Entitats en xarxa - Portal d'Entitats de Figueres - Qui som

 

Qui som

Un portal per a les entitats i associacions
Figueres compta amb un ampli àmbit associatiu que té un paper protagonista en la gestió i dinamització de la participació ciutadana.
El portal d’entitats ha nascut com un projecte de l’Ajuntament de Figueres, promogut pel Departament d’Acció Cívica, per respondre a algunes necessitats d’aquestes entitats.


Què pretenem?

D’una banda, donar una eina a les entitats inscrites al registre municipal perquè puguin gestionar-se i projectar-se socialment d’una forma més eficaç utilitzant les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació).
D’altra banda, oferir al ciutadà un portal on pugui accedir a la informació de les diferents associacions amb tots els seus serveis, notícies i agenda d’activitats.


Què trobareu al portal d’entitats?

A la web www.entitatsfigueres.cat trobareu el directori d’entitats amb les seves dades, una relació dels serveis que ofereixen les associacions i els recursos que l’Ajuntament posa a disposició de les entitats.
També hi podreu llegir totes les notícies relacionades amb les entitats i consultar l’agenda d’actes de tipus cultural, esportiu i social que organitzen.
I el més important, des de cada un d’aquests apartats podreu accedir a les web de les entitats mitjançant un enllaç.


Qui gestiona aquest portal?

Ajuntament de Figueres
Departament d’Acció Cívica
Av. Salvador Dalí, 107
Tel.:972 032 326
A/e:portalentitats@figueresciutat.com
Iniciativa promoguda pel departament d’Acció Cívica de l’Ajuntament de Figueres Ajuntament de Figueres
ClicPortal